Kanuugaveele_logo_square-2

Avastusretk kevadisse loodusse

Kanuuga veele, Kanuumatkad, kanuu rent, Kanuu pärnu, pärnu kanuumatk

Kevad toob endaga kaasa uued võimalused ja seiklused ning Kanuuga Veele on valmis avama oma kanuumatkahooaja juba järgmisel laupäeval, 16. märtsil 2024!

Esimene matk viib meid võrratule ja hetkel veerohkele Pärnu jõele, kus ootavad meid ees unustamatud loodusvaated ja kevadine tärkamist-ärkamist täis atmosfäär.

Alustame oma seiklust Pärnumaal, Suurejõel, pisut allavoolu Suurejõe vesiveskist. Selle trajektoori valikul arvestame hoolikalt jõe hetkeolukorra ja looduskeskkonnaga, et pakkuda osalejatele parimat võimalikku matkakogemust. Suvel võib see osa jõest olla liialt veevaene ja taimestik ülemäära lopsakas, mistõttu ei pruugi see olla sujuvalt läbitav. Just varakevadel pakub see jõelõik ideaalseid tingimusi aerutamiseks ja kiirevoolulise kulgemise nautimiseks.

Matka jooksul läbime kokku ca 30 km vee peal, suundudes sihtpunkti, milleks on Tori põrgu. See teekond võimaldab meil avastada jõe mitmekesist loodust ning nautida kevadist pungumise aega.

Teel ootavad meid põnevad jõesaared, vanad rippsillad, jõeäärsed talukohad ja kulminatsiooniks Tori Põrgu!

Kogenud matkajuht Margus on meiega kaasas, et tutvustada huvitavaid vaateid ning pakkuda vajadusel abi ja juhendust. Samas on kõigil osalejatel võimalus valida oma tempo ning soovi korral tuisata omapäi uljalt finiši poole.
NB! Super võimalus läbida see teekond Võhandu maratoni harjutusdistantsina!

Logistika

Koguneme hommikul Toril, finišis (täpsem info, koordinaadid ja ajakava registreerunud osalejatele e-postile). Isiklikud autod jäävad sinna meie saabumist ootama. Matkajuht korraldab inimeste ja paatide transpordi Suurejõele. Abistab ja juhendab vajadusel varustusega. Teekonna läbimiseks kulub hinnanguliselt 6 tundi. Jooksvalt, sõltuvalt vajaduseset otsustame vahepeatused teekonnal. Finišis ootavad meid oma autod ja kuivad riided.

NB! See matk ei ole päris algajatele soovitatav. Kui otsustad teisiti, siis on see sinu enda vastutusel.

Varustus ja hind

Kanuuga Veele pakub kanuud koos varustusega. Varustusse kuuluvad päästevestid, aerud. Kanuusse mahub kaks täiskasvanut ja üks väiksem vandersell – TÄISKASVANUTE TÄISVASTUTUSEL!

EI LISANDU VARJATUD TASUSID!

SAADAVAL VIIMASED 2 KANUUD!!!

Võta ühendust veebivormi kaudu või helista kohe 5363 3363

[contact-form-7 id=”5d02377″ title=”Kontaktivorm 1″]